Peníscola obri el seu nou parc caní de 1.700 metres quadrats

Peníscola obri el seu nou parc caní de 1.700 metres quadrats
13/04/2022 -

L’àrea d’Urbanisme i Serveis de l’Ajuntament de Peníscola, que ha impulsat les obres del nou parc caní, ha confirmat la finalització dels treballs i l’obertura de portes de la nova instal·lació.

Les tasques realitzades han consistit en el clos i adequació de la parcel·la, així com la instal·lació de jocs per a gossos i mobiliari urbà.

“Després d’obtindre els pertinents permisos de Generalitat per a la ubicació del nou parc caní, hem executat en temps les obres que han finalitzat, tal com anunciem, abans de l’inici de la Setmana Santa” ha explicat l’edil de l’àrea, Jorge Rovira.

Concretament, es tracta d’un espai de 1700 metres quadrats de superfície, delimitat amb 270 metres lineals de tancament.

En el seu interior s’han inclòs diverses instal·lacions per a gossos, així com mobiliari urbà entre el qual es troben bancs i una font, a més de papereres i dispensador de bosses per a excrements.

El recinte inclou panells informatius amb les normes d’ús de les instal·lacions.

L’edil ha visitat aquest espai ja en ús amb l’alcalde, Andrés Martínez, i han pogut comprovar l’alta concurrència d’usuaris ja en aquests primers dies des de la seua obertura.

Les obres, incloses en la subvenció sol·licitada a Diputació, dins del Pla Reactivem, han comptat amb una inversió de 37.190,05 euros més IVA.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari