Peníscola acollirà l'Assemblea Anual dels Pobles més Bonics d'Espanya enguany

Peníscola acollirà l'Assemblea Anual dels Pobles més Bonics d'Espanya enguany
15/04/2021 -

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha rebut hui la visita del President de l’Associació dels Pobles més Bonics d’Espanya, Fran Mestre, que ha estat hui a la ciutat papal per a avançar en els preparatius de la cita anual dels pobles més bonics del país.

Després d’haver cancel·lat la cita anual del passat any, a conseqüència de la pandèmia, aquest any es pretén reprendre l’activitat amb un esdeveniment que acolliria Peníscola al llarg de l’últim trimestre d’enguany.

“Treballem conjuntament en la promoció de l’excel·lència del nostre patrimoni i estem il·lusionats amb poder celebrar l’Assemblea Anual dels pobles més bonics del nostre país a Peníscola si la Covid19 ens ho permet” ha explicat el municipi.

En aquesta trobada anual es donen cita els representants dels més de 100 municipis espanyols que integren aquesta xarxa per a donar compte de l’activitat de l’associació i afrontar i planificar les activitats i accions per a l’anualitat següent.

“Som més de 100 pobles bonics els que integrem aquesta agrupació a Espanya i tan sols 700 a nivell mundial. És un orgull que Peníscola siga reconegut com un d’ells” ha assegurat davant Mestre, que és també President de l’Associació dels Pobles més Bonics del Món, amb implantació en tretze països.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari