Peníscola prepara l'adhesió de les Tourist Info als Punts Violeta Turístics

Peníscola prepara l'adhesió de les Tourist Info als Punts Violeta Turístics
03/03/2021 -

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha iniciat la tramitació de sol·licitud d’adhesió de les oficines d’informació turística a la xarxa de Punts Violeta Turístics de la Comunitat.

Aquest projecte naix de la col·laboració entre Turisme CV i l’Institut Valencià de les Dones per a reforçar el posicionament de les destinacions de la Comunitat com a destinacions turístiques segures contra la violència masclista.

“Objectius que compartim des del nostre Ajuntament i de manera transversal totes les regidories, per descomptat també des de Turisme” ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París, que ha felicitat l’aposta autonòmica per implantar aquest nou servei a través de la xarxa Tourist Info.

Els «Punt Violeta Turístics» estan operatius durant el període d’obertura de l’Oficina Tourist Info, bé de manera permanent, en l’oficina central sobre el Passeig Marítim, o bé de manera temporal, coincidint amb la seua obertura durant els mesos d’estiu, com és el cas de l’oficina situada en Peñismar.

Es tracta d’exercir des d’aquestes oficines una labor d’assessorament bàsic per a posterior deriva als serveis especialitzats en aquesta matèria, perquè es conceben com un espai on se sensibilitza al visitant, turista i resident i, a més, s’atén, s’informa i s’ajuda a persones visitants i turistes víctimes de qualsevol mena d’agressió sexista.

La seua finalitat, per tant, és la de conscienciar, previndre i gaudir de les destinacions turístiques de la Comunitat des del respecte cap a les dones, lliures d’assetjament i d’humiliació masclista.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari