Peníscola adjudica les obres de la nova pista poliesportiva exterior

Peníscola adjudica les obres de la nova pista poliesportiva exterior
15/01/2022 -

L’Ajuntament de Peníscola ha adjudicat les obres de la nova pista poliesportiva exterior, que s’inclou en el conjunt d’inversions de Diputació, sol·licitada pel consistori, a través de la convocatòria del Pla 135.

Es tracta d’una pista multiesportiva urbana a l’aire lliure, que comptarà amb espais diversos per a la pràctica de diferents esports. Se situarà en el recinte del Centre d’Estudis, concretament, en l’espai que està actualment barrat i en desús.

El contractista, a més, ha de garantir una sèrie de millores, com per exemple el manteniment regular, reparacions i visites semestrals a la instal·lació; la millora de la il·luminació de la zona mitjançant l’execució d’una xarxa d’enllumenat enterrada al voltant de la pista multiesportiva; així com garantir la disponibilitat de peces de reposició de qualsevol element que compon la pista” ha ampliat el regidor d’Urbanisme, Jorge Rovira.

Els treballs s’estendran al llarg de 26 dies després de la signatura de l’acta de replanteig de l’obra, que es durà a terme en els pròxims dies. La regidoria preveu la finalització dels treballs abans de Setmana Santa.

L’empresa adjudicatària dels treballs ha sigut Equipaments Esportius S.A. i la inversió ascendeix a 89.795,90 €.

“La inversió i millora d’instal·lacions esportives ha sigut constant, amb aquesta actuació donem resposta a una reivindicació dels més joves, que reclamen poder gaudir de nous espais per a l’esport a l’aire lliure” ha explicat l’alcalde, Andrés Martínez, recordant la recent creació d’un nou parc de cal·listènia, l’ampliació del poliesportiu municipal o els treballs que s’estan realitzant per a emprendre la finalització del nou gimnàs municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari