Peníscola ha adequat huit solars amb 1400 places d'aparcament gratuït per a Setmana Santa

Peníscola ha adequat huit solars amb 1400 places d'aparcament gratuït per a Setmana Santa
10/04/2022 -

Amb l’arribada dels festius a la primavera, el parc automobilístic en la localitat es multiplica exponencialment i, amb això, l’increment de trànsit rodat i la demanda de places d’aparcament.

L’àrea d’Urbanisme, l’àrea de Governació i Policia Local, al costat de la Brigada d’Obres i Serveis han finalitzat l’adequació de huit solars amb places de pàrquing gratuïtes. Dos solars al Carrer Teruel, amb capacitat per a 350 places; tres solars entre l’Av. de l’Estació i el cementeri municipal, amb 300 places, a les quals se sumen les 250 places d’aparcament situades en el solar de la zona de “El Puntarró”, en l’Av. Pigmalión, que se sumen a la zona d’aparcament després de la zona poliesportiva, que compta amb capacitat de 500 places aproximadament.

Al voltant de 1400 places en total en nucli urbà, suburbà i l’extensió turística “gràcies a acords aconseguits amb particulars per part de l’Ajuntament que ha adequat els espais per a fer-los accessibles”, ha explicat l’edil d’Urbanisme, Jorge Rovira.

Des de la regidoria s’està treballant per sumar nous solars al carrer Projecte N19, a l’altura de la Volta, així com en la zona de la Caleta en Peñismar, on s’està valorant la intervenció per a ampliar la zona existent, en la qual es procedirà al seu desbrossament; amb els quals es considera habilitar al voltant de 500 places més abans de l’estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari