Peníscola aprova demà la supressió de la taxa d’escombraries per a enguany

Peníscola aprova demà la supressió de la taxa d’escombraries per a enguany
05/05/2021 -

En el Ple extraordinari convocat per a demà, l’Ajuntament de Peníscola aprovarà la modificació de l’ordenança fiscal número 9 reguladora de la taxa municipal per a la recollida dels residus sòlids urbans. Concretament, s’aprova la introducció d’una disposició transitòria en l’ordenança per la qual s’inclou la supressió temporal de la taxa per a l’any 2021.

“L’excepcionalitat de la situació de pandèmia en la qual ens trobem justifica l’impuls d’aquesta acció per part del nostre equip de govern, amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la crisi econòmica en la nostra població” ha valorat el mateix alcalde, Andrés Martínez, qui ha informat sobre la formalització de l’eliminació de la taxa d’escombraries a tota la població per a enguany.

“La política útil està al servei de les persones, al costat de les famílies i les empreses en moments tan complicats com el que vivim; és una mesura valenta que beneficia a tots sense excepció”, ha ampliat Martínez, qui ha incidit que tant particulars com empreses estaran exempts de pagar la taxa municipal per la recollida d’escombraries.

Així, quasi un milió d’euros, exactament 905.000€ procedents del superàvit de l’any passat, es destinaran a cobrir la despesa de la recollida dels residus sòlids urbans; “una iniciativa que deixarà més de 900.000€ en les butxaques de les famílies peniscolanes i en les caixes dels seus negocis”.

L’alcalde ha volgut agrair a tots els grups polítics el suport en aquesta decisió de l’equip de govern, “una aposta important amb la qual reforcem les nostres capacitats per a sostenir als qui pitjor ho estan passant en aquesta crisi, per a alleujar als qui amb dificultats alcen la persiana cada matí” ha valorat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari