Peníscola arranca aquest cap de setmana la programació de sant Antoni Abat que ha recuperat per a aquest mes de febrer

L’agenda ha començat amb la baixada de l’arbre per part de les cavalleries, per a continuar demà amb la missa dels mayorales, amb el nomenament de la mayorala 2022, Isabel Llorach

Peníscola arranca aquest cap de setmana la programació de sant Antoni Abat que ha recuperat per a aquest mes de febrer
19/02/2022 -

Peníscola ha començat la celebració de sant Antoni Abat aquest cap de setmana. L’associació i la regidoria de festes van acordar posposar els festejos que van fixar entre els dies 19 de febrer i el 27 d’aquest mes.

L’acte amb el qual ha arrancat la jornada de hui la festivitat en el municipi, ha sigut la tradicional baixada de l’arbre per part de les cavalleries.

El trasllat de l’arbre s’ha dut a terme per diferents carrers de la població, fins a depositar-lo en la foguera que cremarà la setmana pròxima, per a continuar amb la programació prevista.

Demà diumenge, se celebrarà la missa de majorals a les 12.00h, prèviament es durà a terme una xicoteta processó des de la Plaça de l’Ajuntament.
Durant la celebració litúrgica s’imposarà el mocador de l’associació de sant Antoni Abat a la mayorala de 2022, Isabel Llorach, primera dona a ostentar aquest càrrec en la població.
Després de la missa, es durà a terme la venda de bitllets per a la tradicional rifa.

Els actes es prolongaran el pròxim cap de setmana amb l’eixida de les cavalleries pels carrers de la ciutat, la foguera i la missa per a la benedicció dels animals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari