Peñíscola arranca aquest mes de juliol el XIV Festival de Teatre al Carrer per a públic infantil

Sis actuacions, durant els dijous de juliol i agost, que es duran a terme en la Bateria del Calvari, al costat del Parc d’Artilleria, que inclouen música, màgia, teatre, tallers i circ

Peñíscola arranca aquest mes de juliol el XIV Festival de Teatre al Carrer per a públic infantil
09/07/2021 -

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat la catorzena edició del Festival de Teatre al Carrer per a públic infantil que inclou sis actuacions durant els dijous dels mesos de juliol i agost.

El dia 15 de juliol els pirates seran els protagonistes de l’activitat teatral, el dia 22 del mateix mes, tindrà lloc l’espectacle circense i el 29 hi haurà actuacions musicals; ja el 5 d’agost, jocs i tallers educatius, el dia 12, màgia i el dia 19 d’agost tindrà lloc l’últim espectacle teatral previst, amb els dracs com a protagonistes.

Les actuacions es duran a terme en la Bateria del Calvari, al costat del Parc d’artilleria del Castell de la ciutat, a partir de les set i mitja de la vesprada, un entorn fantàstic i monumental d’entrada lliure.

Tot i que els espectacles són gratuïts, es realitzaran controls d’aforament i de l’acompliment de mesures d’higiene i seguretat sanitàries, per a garantir el correcte funcionament dels actes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari