Peníscola avança en el control de plagues de mosquits en l’entorn urbà i periurbà

Peníscola avança en el control de plagues de mosquits en l’entorn urbà i periurbà
21/04/2021 -

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Peníscola ha iniciat ja les tasques de diagnosi i monitoratge de l’estat poblacional de les diferents espècies de mosquits que es poden trobar a Peníscola, sobretot en els punts més crítics del municipi, pel que fa a l’entorn urbà i periurbà, que inclou la marjal.

Amb els resultats d’aquesta diagnosi prèvia es definiran i planificaran els tractaments necessaris a realitzar per al control de les poblacions de mosquits detectades.

Les primeres actuacions que ha portat a terme l’empresa adjudicatària del servei de control i tractament són les de monitoratge i de vigilància en tot el nucli urbà i rodalies, en inspeccions i revisions, primer quinzenals i després setmanals, degudament documentades i anotades, per a poder portar un control sistemàtic i totalment actualitzat del nivell poblacional de cada espècie i de la seua evolució al llarg de les estacions i canvis meteorològics.

El servei ha començat també els tractaments per a altres tipus d’insectes i rosegadors.

La Diputació provincial executa la mateixa tasca en l’entorn natural, per a poder emprendre les diferents actuacions per a evitar la proliferació de mosquit. “És important que totes les administracions ens involucrem en aquesta tasca per a poder aconseguir resultats, treballem amb previsió ja fa més d’un mes per a poder ser més efectius i eficients” ha valorat el regidor de l’àrea, Miguel Castell, qui ha avançat que l’Ajuntament durà a terme tractaments fins al mes d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari