Peníscola i Benicarló avancen en el projecte de la nova rotonda per a l'N340

Peníscola i Benicarló avancen en el projecte de la nova rotonda per a l'N340
17/05/2021 -

Els alcaldes de les poblacions veïnes de Peníscola i Benicarló, Andrés Martínez i Xaro Miralles, respectivament, han mantingut avui una nova trobada per a continuar avançant en el projecte de la nova rotonda de la N340, en la seua intersecció amb la Ratlla del Terme.

L’objectiu de tots dos alcaldes, és millorar la seguretat viària i garantir millors accessos a l’entorn comercial i industrial de la zona.

A la trobada mantinguda en el matí d’avui han assistit també els representants de les empreses situades en els voltants del vial, que han transmés als dos alcaldes la seua voluntat de col·laborar amb l’administració, tant amb el projecte, com el que fa referència a la disponibilitat de terrenys per a la construcció de la rotonda i la millora de la seguretat i accessibilitat de la zona.

Els consistoris han d’avaluar les necessitats d’aquesta, facilitar l’obtenció del sòl necessari i proposar un projecte a la Generalitat, que va confirmar la seua disposició a finançar l’obra i consignar-la en el pressupost de 2022.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari