Peníscola celebra el dia del seu patró, Sant Roc, amb la tradicional ofrena floral

Durant la vesprada continuaran els festejos amb activitats infantils i actuacions musicals

Peníscola celebra el dia del seu patró, Sant Roc, amb la tradicional ofrena floral
16/08/2022 -

Peníscola festeja avui el dia del seu patró, Sant Roc, amb la missa en la parròquia de Santa Maria, després de la qual s’ha celebrat l’habitual processó pels carrers del nucli antic fins a la plaça que porta el nom del mateix sant, on s’ha realitzat la tradicional ofrena floral en la fornícula que es troba allí situada.

La novetat d’enguany és la programació que s’amplia a la vesprada, a partir de les set, amb el gran parc d’animació infantil que se situarà en el passeig marítim, al costat de la font Camilo José Cela.

A partir de les deu de la nit, en el mateix passeig, tindrà lloc l’actuació de Palo Domado i tancarà l’agenda del dia, a les 23.30h l’actuació de Valiente Bosque, en la mateixa ubicació.

“Hem volgut ampliar l’habitual programació, reforçant el festeig d’aquesta jornada especial amb activitats per a tots els públics i totalment gratuïtes” ha explicat l’edil de l’àrea, Ramón Simó, il·lusionat amb la recuperació i ampliació de la festa.

Per la seua banda, l’alcalde, Andrés Martínez, ha felicitat la iniciativa de la Regidoria i ha volgut agrair, en nom de tota la corporació, a l’actual Cort d’Honor, proclamada el 2019, per la seua extraordinària tasca de representació durant aquests anys complicats i condicionats per la pandèmia, “amb aquesta celebració, que és l’última en el calendari abans de la proclamació de la nova Cort d’Honor en poques setmanes, finalitzem una etapa difícil en la qual sempre recordarem l’esforç que la Cort de 2019 i les seues famílies han realitzat, moltíssimes gràcies” ha traslladat l’alcalde.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari