Peníscola celebra un gran festival de Remember

Peníscola celebra un gran festival de Remember
02/05/2022 -

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola ha acompanyat aquest matí a la productora Raser Esdeveniments i Rememberos.es en la presentació del Peníscola Remember Fest, “el major festival de música Remember de la província de Castelló” tal com l’ha valorat Tonet Marzá, coordinador de l’esdeveniment.

A l’esplanada contigua al Port Pesquer, el pròxim 4 de juny des de les 15h i fins a la matinada, Peníscola acollirà aquest singular festival musical amb els millors temes dels anys 80, 90 i 2000.

“Estem molt il·lusionats amb aquest esdeveniment musical que podrà acollir al voltant de 5000 espectadors, aficionats a la música Remember en un moment en el qual està en plena expansió” ha valorat el mateix alcalde, Andrés Martínez, que ha assistit també a la presentació.

El cartell l’encapçala Corona, un dels grups de major èxit dels anys noranta, que estarà acompanyat per Rebeca, Marian Dacal, Paul Droid, Sensity World i Eva Martí entre altres.

No faltaran grans temes com el “This is the rhythm of the Night”, “Flying Free”, “Duro de pelar”, “Tonight”, “American Pie”,”Give It Up”,”Fly on the wings of love” entre molts altres.

L’edil de l’àrea de Cultura, regidoria que patrocina l’esdeveniment, ha convidat a tota la comarca i província a participar del festival que comptarà “amb el millor del Remember en un enclavament únic, com és la zona portuària, al costat de la platja i als peus de la fortalesa medieval”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari