Peníscola comença la seua programació nadalenca amb el Mercat de Nadal

Peníscola comença la seua programació nadalenca amb el Mercat de Nadal
02/12/2021 -

La Regidoria de Turisme ha presentat avui el Mercat de Nadal que enguany torna a la plaça de Santa Maria, en el cor del nucli antic de la ciutat. En aquest es donaran cita una vintena de comerços que obriran els seus llocs el dia 4 de desembre fins al dia 8, durant aquest pont.

“El mercat d’enguany és especial, no sols perquè en aquest tornarà a haver-hi activitats per a tots els públics, música i animació, sinó perquè el retrobament dels nostres comerciants amb la resta del poble que els dona suport i els sosté després d’una etapa complicada, ens ha valgut la candidatura per a brillar més que mai aquest Nadal”, ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París, qui ha destacat la participació del municipi amb aquesta cita nadalenca que inaugura el calendari d’activitats festives aquest mes de desembre, en el concurs que Ferrero Rocher organitza juntament ambMediaset, per a il·luminar a un dels municipis bells i bons del país.

En aquesta edició, Peníscola i el seu Mercat de Nadal han sigut un dels quatre candidats triats, el seu significat i singular emplaçament, entre muralles renaixentistes, són el seu aval, juntament amb la il·lusió de tot el poble per tornar a compartir-lo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari