Peníscola encara el final de la reurbanització de l'Avinguda de la Mar

Peníscola encara el final de la reurbanització de l'Avinguda de la Mar
06/05/2021 -

L’àrea d’Urbanisme i Serveis de l’Ajuntament de Peníscola ha informat sobre els avanços en les obres de reurbanització de l’Avinguda de la Mar, un dels dos vials d’accés a la ciutat antiga.

Les tasques s’estan desenvolupant i avançant “i es preveu la finalització de les mateixes abans d’un mes” ha explicat l’edil de l’àrea, Jorge Rovira.

L’obra ha contemplat l’anivellament del ferm, el desplaçament de les terrasses al costat de les façanes, la semaforització i la millora de l’accessibilitat del vial. Així han pogut comprovar sobre el terreny l’avanç en el compliment dels plans de reurbanització de la zona el mateix edil i l’alcalde, Andrés Martínez, que ha recordat que l’obra suposa una inversió de més de 211.000 € procedents de romanents, estalvis d’anys anteriors, i que s’aborda com a inversió financerament sostenible.

El vial comptarà amb una calçada com a via d’eixida de la ciutadella, que podrà emprar-se com a accés regulat per semàfor, en cas de càrrega i descàrrega, per exemple, i en horari restringit.

La reurbanització del vial contempla també la millora de l’encreuament amb el vial Marcelino Roca.

En la intersecció s’ha procedit a retirar un gran fanal existent, donat l’avançat estat de deterioració de la seua base.

Des de la regidoria s’avaluarà la possibilitat de recol·locació en un altre emplaçament si la reparació és viable. El gruix dels treballs en el conjunt de l’obra ja s’ha realitzat i queda pendent per a les pròximes quatre setmanes la rematada de l’empedrat, la col·locació de mobiliari urbà, com bol·lards o papereres, i l’enllumenat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari