Peníscola encara l'últim mes d'obres en l'accés a la seua costa sud

Peníscola encara l'últim mes d'obres en l'accés a la seua costa sud
30/04/2021 -

La Regidoria d’Urbanisme ha comunicat avui els diferents avanços que s’estan duent a terme en l’execució dels treballs de reconstrucció del vial litoral sud de la població, que començaven per la construcció d’un vial alternatiu per a poder reparar els efectes que el temporal Glòria va ocasionar en l’únic vial existent i tres cales en zona sud.

Havent finalitzat les tasques del vial alternatiu, fa aproximadament un mes i mig, van començar els treballs de reparació del vial clivellat i les tres cales afectades.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha visitat aquest matí les obres i ha pogut comprovar que aquesta setmana ja s’ha finalitzat la construcció dels murs d’escullera que reforcen i suporten la carretera en dues de les tres cales afectades, quedant pendent per a la setmana pròxima la col·locació de les bigues amb les quals es durà a terme la construcció del pont, solució tècnica per a reforçar la zona més afectada, el vial que més va acusar els efectes del temporal i que presenta una clivella en el ferm.

Aquests treballs s’estendran durant les pròximes quatre setmanes, aproximadament, termini previst per a la finalització de les obres, que inclourà l’asfaltatge i la senyalització dels trams del vial que passen per les cales reconstruïdes.

“Hem sigut més valents que el Govern afrontant aquesta inversió” ha valorat l’alcalde. “Estem realitzant un esforç titànic per a executar una obra molt complexa – per a la qual Costes va tardar quasi un any a donar-nos l’autorització – amb una inversió municipal de quasi un milió d’euros, en tot just quatre mesos; per a evitar més molèsties als veïns i garantir el trànsit amb normalitat abans de l’estiu” ha manifestat.

Les obres de reconstrucció de l’accés litoral sud de la població les està executant l’Ajuntament de Peníscola, amb un cost aproximat de 900.000€.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari