Peníscola, finalista de la campanya nadalenca de Ferrero Rocher junt amb Briviesca

El 11 de diciembre se hará público el nombre del ganador y el 18 de diciembre, los espectadores podrán disfrutar del reencuentro más especial del pueblo ganador con su tradición

Peníscola, finalista de la campanya nadalenca de Ferrero Rocher junt amb Briviesca
04/12/2021 -

Briviesca (Burgos) i la Festivitat de l’O amb veles i Peníscola (Castelló) i el seu Mercat Nadalenc han sigut els municipis i les tradicions que han rebut un major suport per part dels consumidors en la huitena edició de la iniciativa nadalenca de Ferrero Rocher Juntos brillamos más. Ara, tots dos passen a la segona fase i lluitaran durant aquesta setmana amb l’objectiu d’aconseguir fer brillar com mai als seus pobles i les seues tradicions nadalenques gràcies a Ferrero Rocher.

Els alcaldes i els veïns han malbaratat imaginació i esforç per a desenvolupar activitats de promoció adequades al moment actual. L’espectacular participació d’aquesta primera fase reflecteix l’eficàcia de totes les accions realitzades pels quatre municipis, així com l’alt nivell de coneixement i acceptació de la iniciativa després de set anys promocionant llocs excepcionals de la nostra geografia. La implicació i l’excel·lent capacitat de mobilització dels quatre municipis ha ocasionat un increment de la participació respecte a l’any anterior amb més de 200.000 votacions.

Beas i Les Navas del Marqués: a les portes de ser finalistes

Beas (Huelva) i el seua Betlem Vivent i Las Navas del Marqués (Àvila) i el seu Concert de Nadal, la implicació institucional del qual i veïnal de tots dos ha sigut espectacular, s’han quedat a les portes d’aconseguir ser finalistes i de fer brillar les seues tradicions. No obstant això, les seues iniciatives han aconseguit un gran reconeixement nacional que tindrà, sense lloc a dubte, importants beneficis per a tots dos municipis.

La volta de les tradicions: Una picada d’ullet als valors de Ferrero Rocher

Així, la marca busca en aquest any tan especial fer brillar com mai la tradició d’un dels pobles finalistes: Briviesca (Burgos) i la Festivitat de l’O amb veles o Peníscola (Castelló) i el seu Mercat Nadalenc. Tot això, sense oblidar els valors de Ferrero Rocher, premiant al seu torn l’amabilitat i hospitalitat dels seus habitants, així com el sentiment de pertinença a la comunitat que atresoren. Per aquest motiu, enguany també es premien les tradicions en les quals participen els veïns i les veïnes, però també es premia la bellesa, la solidaritat o el poder d’acolliment.

Briviesca o Peníscola: el 10 de desembre coneixerem al guanyador

A partir de hui, i fins al dissabte 10 de desembre, Briviesca i la Festivitat de l’O amb veles i Peníscola i el seu Mercat Nadalenc es converteixen en els únics protagonistes en la consecució del vot ciutadà. A partir d’ací, aquests dos pobles lluitaran per convertir-se en el poble amb la millor tradició en una segona fase que durarà fins al 10 de desembre. L’11 de desembre es farà públic el nom del guanyador en Sábado Deluxe i el dissabte, 18 de desembre, en prime time a través de Sálvame Deluxe, els espectadors podran gaudir del retrobament més especial del poble guanyador amb la seua tradició nadalenca a través de les seues pantalles.

Enguany, la marca farà brillar al poble i a la seua tradició més votada; una experiència que sens dubte serà un dels moments més especials d’aquest Nadal per al poble guanyador i els seus habitants. Es pot votar pel poble guanyador en: Ferrerorocher.es, plataforma que ofereix informació sobre els municipis i el seu contingut promocional.

La visibilitat que aquest tipus de campanya ofereix als pobles participants és el principal benefici que Ferrero Rocher aporta als candidats: una visibilitat a nivell global que repercuteix no sols en el municipi, sinó en tota la zona, i que contribueix al seu reconeixement nacional, a l’augment del turisme i a una millora de l’economia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari