Peníscola finalitza l'asfaltat del Camí Santa Magdalena

Peníscola finalitza l'asfaltat del Camí Santa Magdalena
20/05/2022 -

La regidoria d’Urbanisme ha confirmat la finalització dels treballs d’asfaltat en el Camí Santa Magdalena, amb una inversió de 47.980€, per a la reparació d’aquest vial i la millora de la seua seguretat.

L’edil de l’àrea d’Urbanisme, Jorge Rovira, va anunciar aquesta obra al col·lectiu veïnal de la zona, que havia sol·licitat millores en aquest entorn a càrrec del pressupost de 2022.

Un pont en el Barranc de Moles

La regidoria d’Urbanisme ha informat també que en la mateixa zona el consistori té previst emprendre una altra inversió, amb un pressupost de 70.000€, per a la millora de l’accessibilitat i la seguretat de les urbanitzacions confrontants al barranc de Moles, on es troba també el Camí Santa Magdalena.

“Aquesta millora necessària no és competència estrictament municipal i està supeditada a l’autorització de les administracions superiors que hauran d’autoritzar l’actuació, amb els qui estem ja en comunicació per a poder avançar els tràmits” explicava Rovira, amb la previsió de poder obtindre els permisos i realitzar el tràmit de licitació pública també al llarg d’enguany.

En el ple municipal d’ahir, es van incorporar estalvis de l’any anterior a les partides de l’àrea, per a poder emprendre l’execució de diferents obres, entre elles aquest pont, abans que acabe l’any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari