Peníscola ha atés aquest juliol més de 12.000 consultes en les oficines d'informació turística

Pràcticament, duplica les consultes ateses el mes de juny

Peníscola ha atés aquest juliol més de 12.000 consultes en les oficines d'informació turística
01/08/2022 -

Peníscola atén durant el mes de juliol més de 12.000 consultes en les oficines d’informació turística. Concretament, s’han resolt 9147 consultes de turistes procedents del nostre país i 2895 realitzades per visitants procedents de fora de les nostres fronteres.

L’equip d’informadors turístics amb els quals compta el municipi, la contractació de dos dels quals compta amb el finançament del Patronat Provincial de Turisme, atén consultes en dos punts estratègics de la localitat, en les Tourist Info Office amb les quals compta la destinació i que es troben en el Passeig Marítim, així com en l’extensió turística de Peñismar.

Les oficines d’informació turística estan obertes, al llarg de la temporada d’estiu, cada dia de la setmana “i són un punt importantíssim de referència informativa per als nostres visitants” ha valorat la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París. L’any passat, “les xifres registrades el mes de juny ja apuntaven a una recuperació respecte a l’any anterior i en aquest mes es consolida aquesta tendència” ha explicat París, qui ha destacat que entre els dos mesos d’aquest inici d’estiu el servei ha atés al voltant de 20.000 consultes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari