Peníscola ret homenatge al sector pesquer en el seu accés per carretera

Peníscola ret homenatge al sector pesquer en el seu accés per carretera
05/04/2022 -

La Regidoria de Medi Ambient avança en la col·locació d’una embarcació local per a l’embelliment de la rotonda d’accés a la població.

Després dels treballs de construcció de la base de ciment que haurà de suportar el pes de la instal·lació, aquesta setmana s’ha situat el bressol metàl·lic i la barca en la rotonda de la intersecció entre la CV141 i el Camí Abellers, a l’entrada del municipi.

La maniobra d’instal·lació ha requerit la intervenció de dos camions grua i la participació de diversos operaris i tècnics.

En els pròxims dies es procedirà a la pintura de l’embarcació per a, posteriorment, adequar la jardineria en aquest espai.

La rotonda inclourà el nom de Peníscola amb una clara referència a la seua condició de Ciutat a la Mar.

Miguel Castell, edil de l’àrea de Medi Ambient i Sector Primari, ha valorat emocionat els avanços en aquesta tasca: “ens fa molta il·lusió rendir aquest homenatge a la nostra condició de poble mariner per a donar la benvinguda als qui ens visiten”, afegint que ja està avançant en els tràmits per a situar en una altra de les rotondes del terme municipal un homenatge als llauradors locals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari