Peníscola és hui la capital dels Pobles més Bonics d'Espanya

La ciutat castellonenca acull la celebració de la IX Assemblea Nacional de l’associació dels Pobles més Bonics d’Espanya

Peníscola és hui la capital dels Pobles més Bonics d'Espanya
02/10/2021 -

Després de la seua cancel·lació en dues ocasions a conseqüència de la Covid19, hui ha tingut lloc la IX Assemblea Nacional dels Pobles més Bonics d’Espanya, “una trobada molt esperada que testifica el nostre compromís compartit amb la continuïtat d’aquest projecte comú i el seu reforç com a marca de qualitat turística” ha valorat l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, amfitrió d’aquesta edició.

La jornada es desenvolupa al Castell de Peníscola i per a la seua obertura, l’esdeveniment ha comptat amb l’assistència del president de la Diputació Provincial de Castelló, José Martí, i el Subdirector General de Cooperació i Competitivitat Turística, de la Secretaria d’Estat de Turisme del Ministeri de Turisme, Eduardo Fernández Palomares, que han acompanyat al president de l’associació, Francisco Mestre i al primer edil de la localitat.

La jornada fa un repàs de l’última anualitat i planteja els objectius de la següent, en aquesta ocasió, els pobles aposten per la posada en valor de la seua gastronomia tradicional i autòctona i estan treballant en l’edició d’una nova publicació amb el receptari tradicional de cada territori, una riquesa patrimonial que resideix en tots ells, amb les particularitats de cadascun; durant la trobada es presenta també la nova web i una nova aplicació per a la seua promoció.

S’ha tractat el Pla de Recuperació Europeu NextGenerationEU, així com diversos projectes de la Secretaria d’Estat de Turisme i del Ministeri de Transició Ecològica. La trobada ha plantejat així mateix, qüestions relacionades amb les energies renovables i l’aplicació de solucions d’eficiència energètica en el món rural.

Durant la jornada s’ha tingut un record especial per a la Palma, en la qual els edils han mostrat la seua solidaritat per les devastadores conseqüències que està tenint l’erupció volcànica a l’illa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari