Peníscola s'ompli de visitants en aquest pont del Mercat Nadalenc

Peníscola s'ompli de visitants en aquest pont del Mercat Nadalenc
06/12/2021 -

Peníscola gaudeix del seu Mercat de Nadal, que anima les compres nadalenques aquest pont de desembre, en ple cor del barri antic.

A la inauguració de la cita ha assistit aquest cap de setmana la Cort d’Honor, corporació municipal i els primers visitants, que s’han anat multiplicant amb el pas dels dies.

Multitud d’allotjaments en la localitat han penjat el cartell de complet en aquests dies festius i l’ambient a la ciutat emmurallada està molt animat, malgrat les baixes temperatures.

Punts de vot per a guanyar la final

Després de saber el divendres nit que Peníscola passava a la final del concurs per la il·luminació nadalenca de Ferrero Rocher, s’han activat de nou els punts de vot itinerant que han aprofitat el Mercat Nadalenc i l’alta concurrència de visitants aquests dies a la ciutat.

“Aquesta oportunitat per a promocionar la nostra oferta turística en Nadal és extraordinària i ja l’estem notant aquests dies, en els quals Peníscola registra una alta ocupació en els allotjaments que romanen oberts” ha valorat l’alcalde, Andrés Martínez, molt content per haver passat a la final del concurs, la qual cosa suposaria il·luminar el Mercat i la zona en la qual se celebra amb la vistosa il·luminació de Ferrero, “un atractiu extra, sens dubte, per a la monumentalitat d’aquest entorn emmurallat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari