Peníscola millora l'enllumenat del Camí Pebret i treballa en la seua ampliació fins a Font Nova

Peníscola millora l'enllumenat del Camí Pebret i treballa en la seua ampliació fins a Font Nova
02/02/2022 -

La regidoria d’Urbanisme i Serveis ha executat la millora de l’enllumenat en el Camí Pebret, concretament s’han situat 54 punts de llum de tecnologia LED des de la rotonda de la Venus fins al Residencial Edison.

L’edil de l’àrea, Jorge Rovira, ha confirmat la posada en marxa del servei, després de finalitzar les obres el mes de desembre. “En aquestes primeres setmanes de l’any s’han ultimat el tràmit i permisos per a la posada en marxa de l’enllumenat que ja garanteix una major seguretat viària en la zona” ha assegurat Rovira.

“Ha sigut un procés llarg i difícil, ja que durant la primera licitació de les obres l’empresa adjudicatària va renunciar a la seua execució; els desperfectes que va ocasionar la borrasca Gloria en el litoral també van contribuir a retardar les tasques que, per fi, ja han finalitzat” ha explicat Rovira.

La inversió ha sigut de 198.784,42€ per al finançament de la qual l’Ajuntament ha comptat amb la Diputació provincial, a través del Pla 135.

En aquesta mateixa línia, ha confirmat el propi alcalde, Andrés Martínez, “continuarem treballant, perquè el nostre objectiu és enguany ampliar el tram d’enllumenat des del Residencial Edison fins a Font Nova” ha confirmat.

Des de l’àrea d’Urbanisme es treballa per a l’execució d’aquest nou tram d’enllumenat per a la millora de la seguretat dels accessos a la zona sud, per a això el pressupost municipal contempla inversió en aquest 2022 de 230.000€.

Millora de l’enllumenat en l’Avinguda Estació

El pressupost municipal a més compta enguany amb 100.000€ per a l’execució de la ampliació de l’enllumenat en la CV141, la titularitat de la qual és autonòmica.

“La Generalitat va executar la millora del vial en un nou tram però no va incloure l’enllumenat, davant la seua negativa a posar-lo en marxa, des de l’Ajuntament tramitarem els permisos oportuns amb l’objectiu que ens deixen millorar la seguretat del vial, si ells no l’executen, hauran de permetre que ho fem nosaltres” ha argumentat Martínez, esgrimint que “la seguretat és el primer”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari