Peníscola demana al Govern policies "de paisà" per a combatre el "top manta"

Peníscola demana al Govern policies "de paisà" per a combatre el "top manta"
07/06/2021 -

Amb l’arribada dels turistes a la costa és habitual veure la presència de manters en els espais de major concurrència. Enguany, malgrat les circumstàncies, no ha sigut una excepció i ja veiem com els embalums plens de roba d’imitació, marroquineria i articles esportius comencen a arribar als passejos marítims de les poblacions costaneres.

“Comencen els primers a arribar de manera gradual i és ara el moment de demostrar-los que a Peníscola no tolerem la venda fraudulenta i que protegim el comerç legal, que pren mesures de protecció i seguretat sanitària i paga els seus impostos” ha explicat l’alcalde, Andrés Martínez.

En aquests primers dies de juny ja es poden veure en alguns venedors en trams del passeig, “així que estem destinant patrulles policials per a evitar que puguen estendre els seus articles, hem d’evitar la venda; una tasca que ens suposa moltíssims esforços materials i humans” ha destacat.

“Hem sol·licitat a la Subdelegació del Govern a Castelló poder emprar policies de paisà per a poder dur a terme intervencions amb major efectivitat” ha assegurat.

En aquesta línia, l’alcalde ha ampliat que els establiments legals compleixen amb estrictes normes de seguretat sanitària, enfront de la venda fraudulenta que no ofereix cap mena de garanties.

“Necessitem la implicació de les administracions superiors i les forces de seguretat de l’estat, estrangeria i duanes. Pretendre que els ajuntaments afrontem solos la conseqüència d’un entramat mafiós de dimensions mundials, és no voler veure la realitat” ha constatat.

“Per a poder lluitar contra aquestes màfies que en aquests moments no sols estan posant en risc les economies locals sinó que a més perpetuen un sistema d’explotació cap als propis manters, hem d’estar tots units” ha conclós.

Com cada inici d’estiu, ha confirmat l’alcalde, l’Ajuntament convocarà una Junta Local de Seguretat per a poder traslladar formalment a totes les instàncies superiors les necessitats de la localitat en matèria de seguretat i per a afrontar aquest fenomen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari