Peníscola posa en marxa el dispositiu de socorrisme i salvament en platja per a la temporada de bany

El servei es prestarà de manera ininterrompuda en horari de 11h a 19h, ampliant-se en els mesos de juliol i agost des de les 10h fins a les 20h

Peníscola posa en marxa el dispositiu de socorrisme i salvament en platja per a la temporada de bany
01/06/2022 -

Després de prestar el servei durant la quinzena de dies al voltant dels festius de la Setmana Santa, l’Ajuntament de Peníscola ha posat en marxa hui el dispositiu de salvament i socorrisme en platja per a la temporada de bany estival.

Un total de quatre casetes a la Platja Nord, així com una caseta de la Platja Sud allotjaran a l’equip de socorristes que conforma el dispositiu per a aquest estiu i que anirà reforçant-se de manera gradual a mesura que avança la temporada que finalitza el 30 de setembre.

L’horari de cobertura del servei serà des de les 11h i fins a les 19h, a mesura que avance la temporada s’anirà ampliant el dispositiu cobrint també major tram horari, durant els mesos de juliol i agost, entre les 10h i les 20h.

A més, el dispositiu de socorrisme comptarà amb embarcació de suport, diferents vehicles i ambulància.

L’accessibilitat com a prioritat

La temporada de bany a Peníscola arranca amb millores en matèria d’accessibilitat a les seues platges, tal com ha indicat la regidora de l’àrea, Raquel París, posant el focus en l’aposta de la gestió municipal per la inclusió.

Concretament, ha explicat, que en el Punt Accessible de Platja Nord, ja existent, s’ha renovat el plat de dutxa, el bany, la il·luminació, les passarel·les, la rampa, els avisadors i els serveis d’alerta per als usuaris.

A més, ha detallat que l’Ajuntament ja ha rebut l’autorització de Costas per a la instal·lació del Punt Accessible en Platja Sud, un nou mòdul d’atenció a persones amb mobilitat reduïda i que requerisquen el bany assistit, que s’està ja ultimant.

El servei en Platja Nord entra en funcionament hui mateix i en Platja Sud es posarà en marxa després de la finalització dels treballs d’instal·lació i adequació dels nou Punts Accessible, durant la segona quinzena d’aquest mes.

Tots dos serveis comptaran amb personal per a l’assistència al bany dels usuaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari