Peníscola prepara el dispositiu de seguretat de les seues Festes Patronals adaptades a la pandèmia

Peníscola prepara el dispositiu de seguretat de les seues Festes Patronals adaptades a la pandèmia
04/09/2021 -

L’edil de festejos a l’Ajuntament de Peníscola, Ramón Simó, ha confirmat estar treballant en la posada en marxa segura de les activitats de les Festes Patronals dels pròxims dies de setembre.

“No serà el calendari habitual perquè les restriccions condicionen els actes, però sí que farem, entre tots, un esforç per gaudir d’activitats al llarg d’aquests dies tan especials” ha aclarit Simó, agraint a les entitats locals la seua col·laboració en la concreció i definició dels actes festius, culturals i esportius.

“Hem de ser doblement prudents, per això aquests mantenint en aquests dies múltiples reunions per a coordinar el dispositiu de seguretat dels esdeveniments en els quals es preveu més participació; el control d’accessos i aforament és clau” ha ampliat.

Simó ha concretat que els esforços de la regidoria, tal com s’ha acordat amb les associacions locals, se centren en la celebració dels Dies de la Patrona, la Verge d’Ermitana, que són el 8 i 9 de setembre.

“Prioritzem la celebració dels dies de la nostra Patrona i apostem per proposar activitats segures que contribuïsquen a la dinamització de l’activitat econòmica” ha assegurat Simó, en una clara picada d’ullet al sector turístic local.

Així l’edil ha justificat que la programació dissenyada és la que es pot controlar l’aforament i es garanteix el compliment de les mesures de seguretat recomanades per a la data, en recintes delimitats, com controls de distància i vigilància.

El primer pas cap a la recuperació de la programació es va donar després de l’anunci de Generalitat de permetre aquest tipus de celebracions el mes de setembre, quan el regidor va convocar a diverses entitats locals que participen habitualment de la programació.

Després de consensuar ampliar la programació i avançar de la mà en la concreció del programa, atents als avanços de la pandèmia, aquesta setmana la regidoria ha concretat amb organitzadores i Policia Local el dispositiu de seguretat per a cada acte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari