Peníscola es prepara per a acollir l'Infinitri Half Triathlon 2021

Peníscola es prepara per a acollir l'Infinitri Half Triathlon 2021
14/04/2021 -

L’organització i l’Ajuntament de Peníscola estan ja ultimant els últims detalls per a acollir el diumenge dia 25 d’abril, la novena edició de l’Infinitri Triathlon Peníscola.

L’esdeveniment es realitza des de 2013, habitualment el mes d’abril i sempre en distància Half o mitjana distància, és a dir, que els participants comencen al matí nadant 1.900 metres al voltant del castell de Peníscola, seguits de 90 quilòmetres de ciclisme per l’interior de la comarca, per a acabar amb mitjana marató (21 quilòmetres), just abans d’entrar en la Plaça Santa María, en el cor de la ciutat antiga, coneguda mundialment per ser escenari natural de la sisena temporada de Joc de Trons.

“Reprenem l’activitat dels esdeveniments esportius, és important continuar programant activitats de caràcter cultural i esportiu per a dinamitzar l’activitat econòmica, complint amb les mesures de seguretat i, en aquest cas, la prova és federada i de caràcter nacional, comptant així amb el suport de múltiples administracions i entitats” ha assegurat la regidora d’Esports, Dolo Bayarri.

L’organització, l’àrea d’Esports, la brigada municipal d’obres i serveis, així com la Policia Local han coordinat un dispositiu de seguretat per a l’acolliment de l’esdeveniment que compta amb mesures especials i controls d’aforament per al seu desenvolupament.

L’esdeveniment, en el qual enguany participaran al voltant de 400 triatletes, disposa d’un protocol especial per la Covid19 i compta amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i el suport dels Cossos de Seguretat de l’Estat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari