Peníscola prepara la instal·lació de càmeres de control de trànsit

Peníscola prepara la instal·lació de càmeres de control de trànsit
04/03/2022 -

La regidoria de Serveis de l’Ajuntament de Peníscola, en coordinació amb la Policia Local i sota la coordinació de la regidoria de Turisme, instal·larà 19 cambres de control de trànsit en els diferents vials d’accés a la població, així com en vials d’alta concurrència de vehicles.

Aquesta actuació es durà a terme després d’haver-hi destinat 40.000€ del pressupost del passat any al desplegament de fibra per a serveis públics en Avda Papa Lluna, Avda Akra Leuke i Llandells fins a Avda Estació.

Després de consensuar els punts de control, l’àrea de Serveis redactarà el projecte i iniciar el procés de licitació pública de la seua instal·lació.

L’objectiu d’aquestes cambres és la millora de la seguretat viària, així com el control dels fluxos de vehicles per a monitoritzar dades que facen possible la millora de la mobilitat en la població.

Per a això l’Ajuntament té previst destinar 195.000€, previstos en el Pla de Sostenibilitat Turística, per a la posada en marxa d’aquesta mena de dispositius.

A més, el PST té prevista la instal·lació d’altres dispositius amb sensors que permeten la captació i monitoratge de dades com els relatius a la qualitat de l’aire o el control de sorolls.

“El Pla, participat pel Govern, la Generalitat i l’Ajuntament, ens permet dur a terme inversions a tres anys, en matèria d’intel·ligència turística, incorporant la tecnologia per a l’avaluació de dades i poder millorar l’experiència del turista; així com en matèria de mobilitat sostenible, millorant les rutes dels fluxos dels nostres visitants” ha explicat la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París, que impulsa i coordina l’execució del PST.

En matèria de connectivitat i monitorització el consistori té previst destinar dins del Pla en els seus tres anys, més de mig milió d’euros, incloent-hi la millora i ampliació de les connexions Wifi en la població, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari