Peníscola es prepara per a l'ofrena més especial a la seua Patrona, la Mare de Déu de l’Ermitana

Peníscola es prepara per a l'ofrena més especial a la seua Patrona, la Mare de Déu de l’Ermitana
25/08/2022 -

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola, juntament amb la Parròquia, està ultimant l’organització dels actes en honor a la Patrona, el mes de setembre vinent.

Sense restriccions per la pandèmia, el municipi afronta la recuperació dels actes tradicionals dels dies 8 i 9 “amb molta il·lusió i amb l’emoció i implicació de tots els col·lectius que participen en la festa” ha explicat l’edil de l’àrea, Ramón Simó, qui ha destacat la importància de la recuperació de les tradicionals danses i dansa batalla per a aqueixos dies, després de dos anys sense poder-les oferir a la Patrona, la Mare de Déu de l’Ermitana.

A més, s’espera amb especial il·lusió la recuperació de l’ofrena floral amb tot el conjunt de programació festiva, “un dia especial que no hem deixat de celebrar en aquests anys, però que per fi podrà celebrar-se de manera multitudinària, com sempre ho hem fet” ha valorat Simó.
Concretament, enguany la jornada de la Patrona, el dia 9, començarà amb la concentració en la plaça de l’Ajuntament a les deu i quart del matí, des d’on s’eixirà cap a l’ermita en comitiva i amb els clavells blancs per a fer l’ofrena a la Mare de Déu.

A l’arribada a la plaça, s’ofrenaran els rams a la Patrona, amb els quals es vestirà el seu mantell blanc i, una vegada completada l’ofrena, tindrà lloc la missa concelebrada amb la participació de la Coral Polifònica de Peníscola.

En acabar, tindrà lloc la tradicional actuació del Grup Cultural de Danses acompanyat per l’Associació Musical Verge de l’Ermitana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari