Peníscola prepara un Programa d'Educació Ambiental per als escolars del municipi

Peníscola prepara un Programa d'Educació Ambiental per als escolars del municipi
30/11/2021 -

L’àrea de medi ambient de l’Ajuntament de Peníscola prepara un Programa d’Educació Ambiental per als escolars del municipi, l’objectiu del qual és col·laborar amb els centres docents en la incorporació i potenciació dels continguts ambientals dins del projecte educatiu i en les programacions, oferint-los un programa d’activitats d’educació, formació i conscienciació ambiental adaptat i en relació amb diferents temàtiques ambientals.

“El Programa d’Educació, Formació i Conscienciació Ambiental per als centres docents CEIP Jaime Sanz i Internacional School Peníscola és un recurs per a la incorporació de la sostenibilitat en el projecte educatiu de cada centre i en les seues programacions didàctiques, concretament per als alumnes de cinqué i sisé d’educació primària” ha explicat l’edil de l’àrea, Miguel Castell.

L’Ajuntament de Peníscola proposa col·laborar amb els centres docents i amb entitats públiques i privades en aquesta incorporació de la sostenibilitat en els seus projectes educatius a través d’una oferta d’activitats vinculades als diferents programes de gestió ambiental del municipi, la qual cosa permetrà als centres contextualitzar les temàtiques ambientals abordades dins del nostre entorn urbà i natural.

A més “tenim vocació d’exercir una labor de formació, informació i educació sobre la necessitat de frenar el canvi climàtic i atallar les seues causes” ha assegurat Castell.

Així, amb aquest Programa que es pretén implementar durant el segon i tercer trimestre del curs vigent, pretén comprometre a la comunitat educativa del municipi amb la millora ambiental de la ciutat i del centre a través de la informació de la realitat local i la sensibilització sobre la necessitat de construir entre tots, entorns urbans i centres sostenibles.

Un altre dels objectius és acostar a la comunitat educativa local a l’entorn natural municipal, mostrant-los la seua diversitat biològica i els seus valors naturals i culturals, implicant-los en la posada en valor d’aquests espais i en la seua conservació.

A més, la regidoria pretén emprar la influència dels centres docents com a elements de projecció i difusió al seu entorn més pròxim, dels missatges de consciència ambiental.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari