Peníscola es presenta com a destí de cinema, intel·ligent, sostenible i segur en Fitur

Participa en la Fira Internacional de Turisme després d’avançar com a poble guanyador del concurs de Ferrero Rocher

Peníscola es presenta com a destí de cinema, intel·ligent, sostenible i segur en Fitur

Peníscola torna a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur, amb l’objectiu de presentar-se al públic com a destí sostenible, intel·ligent, familiar i cinematogràfic. La localitat aprofitarà la cita per a reforçar al sector com a principal destinació turística de Castelló i presentarà aquesta vesprada el seu Pla de Sostenibilitat Turística després d’haver aconseguit avançar en la seua desestacionalització.

Així ho ha avançat l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola, que en els últims mesos ha aconseguit situar a la ciutat com a destí nadalenc. Al desembre, la coneguda marca de bombons Ferrero Rocher li va concedir una especial il·luminació nadalenca després de guanyar, amb el vot popular, la campanya ‘Junts brillem més’. D’aquesta manera, aterra en la fira com a destí nadalenc en la costa.

Aquest reconeixement es traduirà en un showcooking amb xefs locals, que elaboraran un “trampantojo” de Ferrero Rocher, encara que també presumirà de bellesa com a integrant de l’Associació dels Pobles més Bonics d’Espanya.“De la mà del sector, anem a la cita turística més important de l’any, amb el resultat d’un any complicat que hem superat amb nota, per a aprofundir en la nostra promoció, també com a destí d’hivern, amb l’objectiu de consolidar la recuperació”, ha assegurat l’alcalde, Andrés Martínez.

No obstant això, Peníscola destacarà especialment en aquesta edició la seua aposta pel turisme intel·ligent i sostenible. A les 15.30 hores d’aquesta vesprada, en roda de premsa, presentarà les accions del seu Pla de Sostenibilitat Turística, com a membre de la Xarxa estatal de destins intel·ligents i referent en matèria de sostenibilitat. Enguany posarà en marxa el pla, per la qual cosa centrarà bona part de la seua agenda de treball de cites amb empreses de serveis i altres administracions per a dissenyar noves actuacions.

La regidora de Turisme, Raquel París, ha explicat que “en un sector tan competitiu, que ha sigut tan colpejat per la pandèmia, la nostra aposta per l’excel·lència a través de la intel·ligència turística i la sostenibilitat d’actuacions i recursos ens està permetent tancar les campanyes amb un balanç positiu. Volem continuar aprofundint en la nostra millora competitiva per a continuar creixent en projecció i rendibilitat, no sols a nivell econòmic, sinó també des del punt de vista social”.

Turisme familiar i cinematogràfic

D’altra banda, per a Peníscola el segment familiar continua sent una de les prioritats, amb el qual emprendrà noves accions promocionals, com per exemple en l’àmbit de col·laboració publicoprivada, així com en l’àmbit de la promoció, de la mà de diferents institucions, també a l’empara de la Secretaria d’Estat de Turisme i de Turespaña, a través del Segell de Turisme Familiar, reconegut com el primer destí de costa espanyol a rebre la certificació.

Així mateix, es posicionarà amb la marca ‘Peníscola de cinema’, coincidint en la celebració de l’Any Berlanga. Es presentarà en Fitur Screen, espai específic de la fira que reuneix els destins relacionats amb la indústria audiovisual, i serà coprotagonista de la nova guia que Turisme Comunitat Valenciana ha editat amb les rutes pels escenaris en els quals Berlanga va rodar en el nostre territori.

Finalment, apostarà pels festivals i l’oferta cultural que desenvolupa al llarg de l’any. Fitur “és un aparador irrenunciable per a la nostra oferta cultural i de festivals que, entre diverses administracions, fem possible, com el Festival de Jazz, el Festival de Teatre Clàssic, el Festival de Música Antiga i Barroca, el Festival de Teatre de carrer per a públic infantil, el Festival de Música Clàssica, el Festival RocArt d’art i cultura, a més d’altres festivals musicals orientats al segment més jove, com el Peníscola From Stage” ha explicat París.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari