Peníscola proposa grans menús de polp per a octubre i novembre

Peníscola proposa grans menús de polp per a octubre i novembre
01/10/2021 -

La Ciutat en la Mar continua posant en valor el seu caràcter mariner i apostant pels atractius que li confereix eixa condició per a continuar atraient visitants i turistes al llarg dels mesos posteriors a la temporada estival.

Concretament, els xefs locals proposen receptes marineres a base de polp per als menús gastronòmics de les jornades que s’oferiran en set restaurants locals, des del 16 d’octubre i fins al 14 de novembre .

“A la brasa, amb arròs, en croqueta, a l’estil thai, en tempura, a la flama, en guacamole o en fideuà pot trobar-se el protagonista de la taula peniscolana en les propostes dels restauradors locals per a aquests dies, amb menús de preus compresos entre 25 i 35 euros” així ho ha explicat la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París, recordant que el calendari gastronòmic local compta amb diverses cites imprescindibles per als amants de la bona taula.

Els restaurants participants són El Caragol, El Edén, El Meu Cid, Nou de 9, Passió pel Polp, La Pulpería i Sant Pere Taverna.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari