Peníscola habilita punts de votació per a la campanya de Ferrero Rocher en la seua oficina de turisme i en el Servei d'Atenció Ciutadana

Peníscola habilita punts de votació per a la campanya de Ferrero Rocher en la seua oficina de turisme i en el Servei d'Atenció Ciutadana
11/11/2021 -

L’Ajuntament de Peníscola vol ampliar la seua capacitat de captar vots per a aconseguir la il·luminació nadalenca de Ferrero Rocher i per a això, a més de la campanya que està impulsant en xarxes socials, l’àrea de Turisme ha decidit habilitar punts de votació en dependències municipals.

Concretament es tracta de l’Oficina d’Informació Turística, per la qual passen centenars de visitants cada setmana, a més del Servei d’Atenció Ciutadana, on es realitzen els tràmits més freqüents amb l’administració.

“Volem aprofitar els centenars de persones que passegen pel nostre poble o passen per les nostres oficines obertes al públic per a recordar-los que voten per Peníscola, a més d’ajudar als qui menys es manegen amb la tecnologia perquè puguen participar-hi”, ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez, ampliant que no sols es tracta de demanar el vot sinó que el personal que atén aquestes oficines podrà ajudar als qui tinguen dificultats o dubtes sobre com participar-hi.

A més, aquest pròxim cap de setmana es posaran en marxa punts de vot itinerants, per a traslladar la campanya als carrers. La primera cita prevista serà en el mateix passeig marítim de la localitat, entre les 11 i les 13 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari