Peníscola recupera el seu turisme de primavera de la mà de grups i sèniors

Peníscola recupera el seu turisme de primavera de la mà de grups i sèniors
27/04/2022 -

Peníscola recupera l’activitat turística també en temporada mitjana, després d’una Setmana Santa al complet, amb l’arribada de grups i sèniors. Aquest tipus d’operatives sostenen la demanda turística i mantenen l’ocupació en la planta hotelera que ja roman oberta fins a estiu íntegrament, tal com s’ha informat des de l’àrea de Turisme en el consistori.

El sector estima que s’ha recuperat el 60% de l’activitat d’abans de la pandèmia pel que respecta a les arribades d’autocaristes en aquests mesos de primavera, amb una clara tendència a l’alça, identificant un increment substancial de les arribades del turista francés també en aquests mesos.

La regidora de l’àrea, Raquel París, ha detallat l’esforç municipal per a generar activitats que desperte expectació durant aquests mesos: “programem activitats pràcticament tots els caps de setmana per a sumar pernoctacions; activitats esportives, culturals i festives o les visites guiades gratuïtes, omplin l’agenda dels caps de setmana fins a l’estiu amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat fins a la temporada alta”.

Setmana Santa al complet arranca la temporada

Des de la regidoria i des de l’agrupació d’empresaris turístics de la localitat, Agretur, s’ha fet un balanç molt positiu del que han sigut els dies de Setmana Santa i fins a Sant Vicent, durant els quals s’ha penjat el de complet en la quasi totalitat dels establiments hotelers de la localitat.

“Es percep en l’ambient unes enormes ganes de viatjar, i la gent el té clar: no deixes per a demà el que ja pugues gaudir hui” ha valorat el President de l’agrupació empresarial, Francisco Ribera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari