Peníscola es reivindica en el Festival de Cinema de Màlaga com a ciutat plató

La jornada del dijous ha estat marcada per l’agenda institucional i la presentació de la Comunitat com a destí film friendly

Peníscola es reivindica en el Festival de Cinema de Màlaga com a ciutat plató
24/03/2022 -

Peníscola ha assistit al Màlaga Festival Industry Zone (MAFIZ) del Festival de Cinema de Màlaga, amb la València Region Film, per a mostrar les oportunitats i avantatges que presenta el territori valencià com a escenari per a rodatges.

La delegació peniscolana ha pogut compartir amb els assistents professionals del sector audiovisual nacional i internacional que arriben a la cita, els atractius i capacitats de la seua ciutat plató, amb un interessant currículum que l’avala, amb rodatges tan importants i reconeguts a nivell internacional com Joc de Trons i produccions nacionals amb èxit de públic i crítica com les sèries del Chiringuito de Pepe o el Ministerio del Tiempo, que també han triat Peníscola com a escenari dels seus rodatges en exteriors en més de 20 dels seus capítols en total.

“Els contactes que s’estableixen amb les productores amb les quals ens donem cita en aquesta mena d’esdeveniments són sempre interessantíssims per a canalitzar futures produccions” ha valorat Laura Hidalgo, responsable dels rodatges en la localitat.

En l’agenda de hui en el Festival, l’oficina de rodatges peniscolana, al costat de les oficines de rodatges de València, Costa Blanca i Benidorm, de la mà de l’Institut Valencià de Cultura, han participat hui dijous en la presentació de la Comunitat Valenciana com a plató de rodatges, en Territori Espanya, després de la presentació per part de la Secretària Autonòmica de Cultura, Raquel Tamarit, de la ponència “Incentius per al sector audiovisual. Opcions per a la coproducció”.

“La nostra aposta per la promoció del destí a través de la indústria audiovisual ha donat extraordinaris resultats i continua sent una línia de treball estratègica” ha explicat la tècnica de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de la ciutat Belén Miguel, assistent a la cita.

L’agenda del dijous es completa amb la recepció institucional a l’ajuntament de Màlaga a la delegació de la Comunitat Valenciana, que inclou a les oficines de rodatges entre les quals es compta Peníscola, durant la qual s’ha fet lliurament al nostre territori de la Biznaga de Plata, un dels reconeixements del Festival.

A més, la jornada ha comptat amb la presentació del “Programa CURTS”, i les intervencions del director general d’À Punt Mitjana, Alfred Costa; la vicepresidenta segona de l’Acadèmia, Cristina Perales; i del secretari de la Comissió de l’Audiovisual de l'”Associació d’Actors del País Valencià” (AAPV), Jordi Ballester.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari