Peníscola reuneix la seua Mesa de Qualitat per a renovar el SICTED a la seua trentena d'empreses i serveis distingits

Peníscola reuneix la seua Mesa de Qualitat per a renovar el SICTED a la seua trentena d'empreses i serveis distingits
11/11/2021 -

La trentena d’empreses i serveis públics que formen part del programa a Peníscola, han aprovat les diferents auditories de seguiment i renovació del SICTED, Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions, i han superat avui el tràmit de la Mesa de Qualitat que les eleva al comité presidit per Turespaña.

La Mesa, encapçalada per l’ens gestor de Peníscola, ha estat constituïda per un representant de Turisme Comunitat Valenciana, representants dels empresaris locals i la tècnica que ha supervisat i ha assessorat el grup d’empreses candidates a la distinció.

Aquest distintiu de Turespaña, que garanteix el sistema integral i permanent de gestió de la qualitat, exigeix a les empreses l’acompliment de paràmetres l’objectiu dels quals és incrementar la qualitat del servei prestat i l’atenció al client.

Enguany les propostes i plans de millora així com els projectes per a l’any pròxim giren entorn del Pla de Sostenibilitat que ha aconseguit el municipi, reforçant el compromís de Peníscola, els seus serveis i empreses amb la sostenibilitat, consolidant Peníscola com a destinació SICTED.

A més, i com a novetat, participa com a destinació Sicted, en l’impuls a la formació d’empreses sobre els ODS integrats dins de la gestió de qualitat, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana “molt interessant i en la línia en la qual està treballant el nostre Ajuntament, un dels primers de la Comunitat a adherir-se a la xarxa nacional d’entitats locals compromeses amb el compliment dels ODS que impulsava la FEMP” ha explicat la tècnica, Belén Miguel.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari