Peníscola sol·licita a Generalitat millores en les instal·lacions de les seues platges

Peníscola sol·licita a Generalitat millores en les instal·lacions de les seues platges
27/10/2021 -

La regidoria de Platges de l’Ajuntament de Peníscola, havent finalitzat la temporada de bany, està replegant instal·lacions del seu litoral, com les casetes de socorrisme i altres instal·lacions, fent balanç de l’estiu i establint un cronograma d’actuacions per a preparar les platges de cara a l’any pròxim.

Concretament en aquests dies s’ha procedit a retirar les cinc casetes de socorrisme i les set torres de vigilància, per a preservar-les de les inclemències meteorològiques de l’hivern.

A més, des de l’àrea, es treballa ja en la instal·lació d’un nou punt accessible a la Platja Sud, les obres de la qual començaran en els pròxims dies, així com en la compra de noves dutxes per a seguir amb la renovació iniciada enguany, amb la substitució de 14 dutxes que se sumaran a les 14 ja renovades a inicis d’aquesta campanya en Platja Nord.

Aquest estiu també s’han millorat, per part de l’Ajuntament, els cinc accessos a la Platja Sud, amb noves rampes i noves passarel·les adaptades.

En aquesta dinàmica de preparar les platges per a l’any pròxim, la regidoria ha remés a la prefectura de servei d’infraestructures turístiques de Turisme Comunitat Valenciana, a Presidència de la Generalitat, les incidències i reclamacions de millora de les instal·lacions que són de competència autonòmica a les platges de la població.

Concretament en el document enviat se sol·licita una revisió a temps i redimensió de les instal·lacions en la xarxa de bombament d’aigua per a evitar talls del subministrament en dutxes i llavapeus.

S’ha traslladat les queixes dels usuaris per la deterioració dels llavapeus per a la seua renovació i s’han comunicat també necessitats en matèria d’instal·lacions esportives, com la reposició de pals de volley platja.

A més, s’ha reclamat la instal·lació de papereres de recollida selectiva en tots els accessos a les platges.

Raquel París, regidora de l’àrea de platges, ha explicat que “donem trasllat de les deficiències a esmenar amb temps suficient perquè la temporada de bany pròxima estiga tot en perfecte estat, si volem destinacions de qualitat que fidelitzen al turista cal prestar serveis que estiguen a l’altura i aquests que ens ocupen competeixen a la Generalitat. Hem de remar tots en la mateixa direcció”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari