Peñíscola supera el 70 % d'ocupació hotelera el mes de juliol

La patronal turística local, Agretur, té previsions de superar el 85% d’ocupació el mes d’agost

Peñíscola supera el 70 % d'ocupació hotelera el mes de juliol
04/08/2021 -

Peníscola ha finalitzat el primer dels mesos de la temporada alta turística, amb una ocupació mitjana en hotels per damunt del 70%, tal com ha informat l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de la ciutat, dada que confirma el president de l’Agrupació d’Empresaris Turístics, Agretur, Francisco Ribera, qui destaca el creixement en 20 punts respecte al mateix període de l’any passat.

Malgrat situar-nos encara per davall de les dades d’estius d’abans de la pandèmia, el balanç és raonablement positiu.

La regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París, ha destacat la importància de comptar amb la totalitat de places hoteleres obertes, circumstància que -com també ha destacat Ribera-, contrasta amb la situació d’altres destinacions turístiques espanyoles, amb elevades xifres d’hotels tancats.

“Els nostres hotelers estan fent un esforç enorme, compromesos amb la implementació de protocols de seguretat i la creació d’ocupació turística, no sols per a la nostra població, sinó per a tota la comarca” ha destacat l’edila, que ha felicitat Ribera pels resultats, a la vista de les xifres que llancen altres destinacions competidores del nostre litoral.

Optimisme per al mes d’agost

Les previsions per a el mes vinent fan augurar la continuïtat d’aquesta tendència, tal com ha comunicat Ribera, i apunten a ocupacions per a agost al voltant del 85% als hotels de la ciutat.

L’ocupació en apartaments turístics podria superar el 90%, segons estimacions de l’agrupació empresarial, i l’oferta de restauració llança també bones xifres el mes de juliol així que manté l’optimisme amb les previsions per al mes d’agost.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari