Peníscola treballa ja en l'ampliació de l'enllumenat nadalenc per a consolidar-lo com a atractiu turístic d'hivern

El consistorio sumará nueva decoración lumínica a la iluminación de Ferrero Rocher para que haga brillar más espacios de la ciudad amurallada en las próximas navidades

Peníscola treballa ja en l'ampliació de l'enllumenat nadalenc per a consolidar-lo com a atractiu turístic d'hivern
25/02/2022 -

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola està avançant en la tramitació necessària per a ampliar la il·luminació nadalenca que Ferrero Rocher va instal·lar l’any passat en la localitat, després de guanyar el concurs anual de la coneguda marca de bombons.

Així, les àrees de contractació, secretaria, intervenció i serveis es coordinen per a gestionar-ho i que Nadal 2022 ja compte amb nous espais il·luminats. La voluntat del consistori és sumar nova decoració lumínica a la il·luminació de Ferrero Rocher perquè faça brillar més espais de la ciutat emmurallada en el pròxim Nadal.

“Pretenem ampliar els espais il·luminats amb les llums de l’estètica de Ferrero per a atraure així cada any nous visitants que descobriran i vegen brillar nous racons del nostre poble per Nadal” ha explicat Ramon Simó, edil de festejos i responsable de la il·luminació nadalenca.

Per part seua, l’àrea de Turisme, està treballant ja en el disseny del mercat nadalenc que se situa en la Plaça Santa María, epicentre del nou enllumenat en el Barri antic, “estem treballant en un mercat que dure més dies i se sume a l’atractiu de les llums de Nadal” ha explicat Raquel París, regidora de Turisme, valorant “la importància de consolidar l’enllumenat com a atractiu turístic de Peníscola a l’hivern”.

L’edil ha fet referència a la gran campanya de comunicació de la qual es va beneficiar el destí el passat Nadal, gràcies al concurs de Ferrero Rocher, “que hem de continuar aprofitant, reforçant la nostra aposta i realçant-la, destinant nous recursos que ens permeten tornar a captar l’atenció de visitants i turistes per a la temporada d’hivern dels anys pròxims”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari