Peníscola última les millores en el col·legi abans de l'inici del curs

L’equip d’obres i serveis ha fet tasques de lampisteria, obra i instal·lació d’equips

Peníscola última les millores en el col·legi abans de l'inici del curs
10/08/2022 -

La Brigada d’Obres i Serveis, en coordinació amb la Regidoria d’Educació i la Direcció del centre educatiu, ha dut a terme múltiples tasques en el CEIP Jaime Sanz de la població, prèvies al reinici del curs escolar.

Concretament, els treballadors municipals s’han encarregat de la millora de l’enrajolat en dos banys i dues aules del centre, han reparat diferents trams de sòl, han reparat urinaris, han realitzat xicotetes intervencions en fermes i parets, han buidat una aula d’audiovisuals i han retirat per a reciclatge el seu material informàtic, i també han reparat una fuita d’aigua que s’havia identificat en el recinte.

L’equip ha col·locat també noves pissarres digitals i en els pròxims dies, la Regidoria ha anunciat que es pintarà el rebedor, l’aula d’audiovisuals, a la qual se li donarà un nou ús, i les aules d’infantil.

Els edils de les àrees implicades, Jorge Rovira (Serveis) i Ramón Simó (Educació) han acompanyat l’alcalde, Andrés Martínez, en la seua visita avui a les instal·lacions, durant la qual han comprovat la bona marxa dels treballs perquè el centre compte amb les millores sol·licitades per part de la comunitat educativa abans de l’inici de les classes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari