Peníscola ultima el nou gimnàs municipal

Peníscola ultima el nou gimnàs municipal
28/01/2022 -

L’àrea d’Esports ha confirmat els avanços de l’obra del nou gimnàs municipal, així la regidora delegada de l’àrea, Dolo Bayarri, ha mostrat a l’alcalde, Andrés Martínez, l’estat d’aquesta, la finalització de la qual és imminent.

Les tasques dutes a terme es concreten en l’adequació i reforma de l’espai destinat al gimnàs municipal, situat en la recent ampliació del pavelló poliesportiu municipal.

“És un local de dues plantes fruit de la recent ampliació del complex poliesportiu que ara acabem de reformar i adequar a les necessitats del nou gimnàs” ha explicat la regidora en la seua visita al local juntament amb l’alcalde, qui ha destacat “la important millora que aquestes instal·lacions suposen respecte a l’anterior gimnàs municipal, situat també en el recinte poliesportiu però de menors dimensions i menors prestacions”.

Així, el primer edil ha volgut posar en valor “l’esforç que l’equip estem duent a terme en matèria de millora i ampliació de les instal·lacions esportives municipals” recordant els nous espais per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure, les millores en el frontó o el skatepark, tasques en les quals s’està treballant en aquests moments.

L’obra, el cost de la qual està al voltant dels 230.000€ compta amb finançament autonòmic

La regidoria està ara treballant en el plec de condicions per a licitar l’explotació de l’activitat, tal com ha explicat la regidora “estem avaluant ara la idoneïtat d’una modalitat o una altra de concessió, amb la premissa clara que els usuaris han de poder emprar el servei a preus molt competitius, ja que es tracta d’un espai públic” ha avançat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari