Les platges de Peníscola aproven amb nota les enquestes de valoració dels seus usuaris

Més del 99% valoren amb satisfacció les aigües de bany i més del 95% els serveis de neteja i socorrisme

Les platges de Peníscola aproven amb nota les enquestes de valoració dels seus usuaris
30/07/2022 -

L’Ajuntament de Peníscola està realitzant enquestes a les seues platges urbanes i cales per a conéixer l’opinió dels banyistes.

Durant els mesos de juny i juliol s’han recollit un total de 342 opinions sobre diferents serveis en el litoral de la localitat, de les quals es desprén que la pràctica totalitat d’usuaris enquestats estan satisfets amb la qualitat de les platges i els seus serveis, únicament 3 enquestats, menys de l’1% del total ha manifestat la seua insatisfacció.

Concretament, avaluant els diferents ítems consultats, més del 99% valoren amb satisfacció les aigües de bany i més del 95% d’enquestats, els serveis de neteja i socorrisme.

La millor valoració és per a la relació satisfactòria entre patrimoni cultural i natural de la destinació turística, per part del total d’enquestats.

En relacions a l’oferta d’activitats nàutiques, dues terceres parts dels enquestats la consideren satisfactòria i una tercera part li atorguen la màxima puntuació.

“Realitzem les enquestes per a conéixer el nivell de satisfacció dels usuaris, però també per a recollir tots els suggeriments de millora que puguen sorgir, en la nostra cerca de la millora contínua” ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París.

Entre les sol·licituds dels banyistes més repetides en les enquestes trobem l’ampliació del nombre de banys públics, qüestió en la qual l’edil ha afirmat estar treballant ja per a millorar pensant en la temporada pròxima.

Unes altres de les peticions que es reiteren és el manteniment de la senyalització per a deixar un canal de passeig en la riba, tal com es va establir en els anys anteriors, per les restriccions de la Covid19.Els punts accessibles, ben valorats

Pel que respecta al perfil de l’enquestat, usuari d’aquest servei, cal destacar que el 86% d’usuaris ho són per la seua diversitat funcional física, el 7% d’usuaris són majors de 65 anys sense discapacitat i un altre 7% d’usuaris ho són pel seu diversitat funcional intel·lectual.

Un 91% dels usuaris consultats ha donat una valoració bona o molt bona del servei dels punts per al bany adaptat, sent el de la Platja Nord el més concorregut, amb dos terços del total de banyistes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari