Setmana Santa "de rècord" a Peníscola

La primera Pasqua després de les restriccions per la pandèmia ha omplit els hotels de la localitat, els seus monuments i platges, durant els festius

Setmana Santa "de rècord" a Peníscola
17/04/2022 -

Peníscola ha arrancat la temporada turística amb gran afluència de visitants en aquesta primera Setmana Santa després de les restriccions de la pandèmia en els dos anys anteriors.

“Teníem tots molta il·lusió posada en aquesta Pasqua en la qual hem treballat al costat del sector per consolidar la recuperació que ha iniciem el passat estiu malgrat les dificultats” ha explicat Raquel París, regidora de l’àrea de Turisme en el consistori.

Les activitats programades han estat al complet, així com l’agenda litúrgica, que ha congregat a milers de visitants als carrers de la ciutat antiga.

Les platges i passejos de la localitat reben diàriament desenes de milers de turistes que han trobat en aquests primers dies festius l’excusa ideal per a planificar una escapada.

“El bon temps ens ha acompanyat i l’oferta d’allotjament ha estat al complet en aquests primers dies per a mantenir una ocupació per damunt del 80% per a la resta de dies no festius de la setmana vinent” ha confirmat París, satisfeta per aquest inici de campanya.

“Continuarem reforçant la nostra estratègia de promoció per als pròxims mesos fins a arribar a la temporada alta, per a la qual les previsions són molt positives, programant activitats els mesos de maig i juny perquè el flux de visitants se sostinga també en les pròximes setmanes” ha informat, avançant que l’àrea de Turisme està ja travant en la programació de la festa de benvinguda a l’estiu, per a finals de juny, així com en conjunt amb les àrees de cultura, comerç i esports, l’organització de diferents activitats i festivals que ocuparan pràcticament tots els caps de setmana fins al solstici.

“Ha sigut molt satisfactori veure els establiments plens d’activitat després de dos anys complicats, en els quals el més important que hem hagut de fer ha sigut mantenir una estratègia de màrqueting aspiracional, en la qual hem tractat de mantenir aqueix desig en els nostres fidels visitants per tornar, el nostre sector, compromés i hospitalari, ha garantit aqueixa fidelitat i arranquem amb molta il·lusió” ha aprofundit l’edila.

Per part seua, el propi alcalde, Andrés Martínez, ha volgut agrair i felicitar a totes les entitats i associacions que han fet possible que aquests primers dies de celebració de Setmana Santa hagen sigut un èxit de participació, “ara toca continuar treballant per a continuar amb el nostre posicionament com a destí amable, apetible i ple de naturalesa i història en el qual continuen confiant milers d’espanyols per als seus dies especials en família” ha assegurat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari