Diputació cedeix l'ús de Penyeta Roja si cal habilitar-lo com a hospital provisional

arxiu

Diputació cedeix l'ús de Penyeta Roja si cal habilitar-lo com a hospital provisional
17/03/2020 -

La Conselleria de Sanitat ha traslladat a la Diputació de Castelló que, si és necessari, farà ús de part del recinte socioeducatiu de Penyeta Roja per a reconvertir-lo en un hospital provisional que de cobertura a la crisi del coronavirus (COVID-19), tal com ha anunciat avui el president de la Generalitat, Ximo Puig.

De fet, un equip tècnic de la Conselleria ha visitat ja el complex socioeducatiu, acompanyat per personal de la Diputació, per a veure tots els espais del recinte. A més, l’àrea tècnica de la institució provincial també ha remès tota la informació sobre les condicions i distribució del complex, propietat de la Diputació de Castelló, perquè l’administració autonòmica analitzi la situació al detall.

En aquest sentit, el president de la Diputació, José Martí, ha insistit que, “com no podia ser d’una altra manera, treballarem de la mà de la Conselleria de Sanitat perquè qualsevol necessitat que tinguin a nivell d’atenció sanitària a la província de Castelló quedi coberta”.

Marti ha afegit que “des del minut zero estem cooperant i treballant amb la Conselleria, perquè només col·laborant entre tots es podrà fer front al coronavirus i frenar la seva corba de contagi”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari