L'Ajuntament de Vinaròs posa en marxa els treballs de neteja de barrancs i rieres

El Govern Municipal va acordar avançar els treballs de desbrossament, per a evitar possibles inundacions en cas de pluges intenses

L'Ajuntament de Vinaròs posa en marxa els treballs de neteja de barrancs i rieres
10/09/2019 -

La Regidoría d’Obres i Serveis, a través de l’empresa concessionària, ha iniciat les tasques de neteja dels barrancs i rieres de la localitat. L’objectiu és garantir el pas de l’aigua en cas de fortes precipitacions i evitar possibles inundacions. Els primers treballs es van realitzar la setmana passada al barranc de les Salines i al de la Barbiguera, i continuaran al llarg dels pròxims dies a la resta de les rieres de la localitat amb el desbrossament de les restes vegetals.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “durant el mes d’agost vam mantenir una reunió amb Alcaldia, Transició Ecològica i Policia Local, on es va acordar avançar els treballs de neteja dels barrancs com a mesura preventiva en cas de produir-se fortes precipitacions, unes tasques es posaren en marxa la setmana passada”. En aquest sentit, ha assenyalat que és important estar preparats davant les inclemències meteorològiques per a garantir la seguretat dels veïns i sobretot per a donar una resposta eficient davant qualsevol emergència.

D’altra banda, Morellà afegia que també s’han posat en marxa els treballs de neteja dels embornals de la ciutat per a garantir que estiguen en òptimes condicions en cas de pluges intenses.

Pla d’Emergències

Morellà ha explicat que la reunió del passat mes d’agost també va servir per a avançar cap a la redacció del primer Pla d’Emergències de Vinaròs. La finalitat és crear un protocol d’actuació per a oferir una resposta ràpida i eficient als veïns davant condicions meteorològiques extremes, com per exemple, pluges torrencials, temporals marítims o forts vents, per a garantir la seua seguretat.

Cal destacar que la redacció del document també comptarà amb la participació de tots els grups de l’oposició per a treballar-lo de forma conjunta, i recollir propostes o al·legacions, per a crear un protocol que s’adapte a les necessitats reals del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari