L'Ajuntament trasllada a Ports tots els projectes per a posar en valor la infraestructura

El centre d’inspiració turístic, l’enderroc de les casetes dels mariners o pla d’usos del port són els principals temes que s’han parlat durant la reunió

L'Ajuntament trasllada a Ports tots els projectes per a posar en valor la infraestructura
13/09/2019 -

L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, amb el regidor d’Urbanisme, José Chaler i de Relacions Institucionals, Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, s’ha reunit a València amb el director de la Direcció General de Ports de la Comunitat Valenciana, Emilio Obiol. Durant la trobada han traslladat els principals projectes que es volen desenvolupar per a posar en valor el port de Vinaròs.

Entre ells destaca la transformació de l’antiga cooperativa dels pescadors en el nou centre d’interpretació turístic, un punt d’informació per als visitants, amb l’objectiu de convertir-se en el referent del Maestrat. L’alcalde Alsina ha destacat que durant la reunió sobretot s’ha parlat de la cessió de l’edifici i de l’ús per a començar a desenvolupar el projecte, que recordem estarà finançat a través del fons EDUSI.

D’altra banda, també es va parlar de l’enderroc de les casetes dels mariners de la plaça de Primer de Maig amb l’objectiu d’obrir l’espai al port i fer-ho més accessible als veïns, al mateix temps que també ajudarà a donar una millor imatge de la zona.

Així mateix, també s’ha traslladat la possibilitat de dragar el port i aprofitar la sorra per reposar la zona sud de la platja del Fortí, a més de rebaixar les voreres a la platja del Clot per millorar l’accessibilitat.

Per acabar, Alsina agraïa la bona disposició d’Obiol, que s’ha compromés a visitar Vinaròs en les setmanes vinents per veure de primera mà l’estat del port i conéixer millor els projectes que vol posar en marxa l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari