Moncofa celebra les seues festes de Santa María Magdalena 2023 amb un ampli programa

Enguany està marcat pel 600 aniversari del desembarcament de la patrona a la localitat

Moncofa celebra les seues festes de Santa María Magdalena 2023 amb un ampli programa

Les festes de Santa María Magdalena 2023 de Moncofa inunden d’activitat els carrers i platja de la localitat durant tot el mes de juliol. Els bous, les activitats culturals i religioses, les discomòbils, la pirotècnia i les activitats esportives no falten en el programa, en el qual enguany destaca especialment el 600 aniversari del desembarcament de la patrona, Festa d’Interés Turístic Provincial.

Aquest cap de setmana arrancaran un dels més forts de les festes, amb tardeig del grup De Calle i DJ Raún Camacho en la plaça dels Cucs a partir de les 19.00 hores del divendres. El dissabte serà el Reggaeton Summer Festival amb Álex Villa, David Sáez i Álex García en l’avinguda Generalitat, a càrrec del quiosquet Germans Sáez, a les 23.00 hores. El diumenge 16 serà la marxa lúdica contra el càncer de Moncofa 2023 a les 20.00 hores amb eixida des de la plaça Ruiz Picasso cap a la platja de Pedraroja.

El següent sí que serà un cap de setmana molt destacat en el programa festiu. El divendres 21 de juliol a partir de les 19.30 hores arrancarà el programa taurí, i a les 00.00 hores hi haurà Nit de Festa del Dia del Bou amb Gustavo Paradís, a càrrec de la Penya El Rus.

El dissabte 22 de juliol serà la festa major amb una gran mascletà de Germans Caballer en la plaça de la Constitució a les 13.00 hores, mentre que a les 19.00 hores serà l’ofrena, missa i processó en honor a la patrona. A les 20.30 hores arrancarà el Moncofa Summer Festival en l’avinguda Generalitat i a les 22.30 hores serà la mascletà mixta multicolor a càrrec de Pirotècnia Peñarroja en la plaça dels Esports.

Una altra de les jornades més assenyalades és la del dilluns 24 de juliol. A les 18.45 hores serà l’ofrena en l’ermita per a retre homenatge al 600 aniversari de la Festa de l’Ermita i a les 19.30 hores es rebrà a la patrona per la riba de la mar. A les 20.00 hores serà l’esperat desembarcament de Santa Maria Magdalena, declarada d’Interés Turístic Provincial.

Així, fins al 29 de juliol, Moncofa celebrarà activitats infantils, esportives, bous, dansa, discomòbils en unes festes de Santa María Magdalena marcades pel 600 aniversari del desembarcament de la patrona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari