Benicàssim obri el programa taurí

L’entrada de la ramaderia La Espuela congrega a desenes d’afeccionats en el passeig Pérez Bayer

Benicàssim obri el programa taurí
24/09/2019 -

Després d’un cap de setmana de gran activitat festiva, Benicàssim ha iniciat la setmana amb l’obertura del programa taurí dins de les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva.

A les 13.30 hores, el passeig Pérez Bayer ha congregat a desenes d’afeccionats taurins els qui han presenciat la primera entrada a càrrec de bestiar boví de la ramaderia de José Manuel Vicent, La Espuela. Després de l’entrada, el recinte taurí ha acollit una exhibició del mateix bestiar boví i a la vesprada, a les 17.30 hores, l’espai taurí tornarà a obrir les seues portes per a exhibir de nou bestiar boví de la Espuela. L’activitat taurina finalitzarà a la nit amb vaques i bou embolat de la ramaderia d’Iván Miró “Bous de la Ribera” a partir de les 22.30 hores.

D’altra banda, una de les novetats del programa està prevista aquesta vesprada, ja que la plaça de les Corts Valencianes acollirà a les 18 hores la I Exhibició de la Preparació del Millor Gin-Tonic de Benicàssim, una activitat que compta amb la col·laboració de Jota’s i Schweppes.

En el pla cultural, la sala Escena del Teatre Municipal Francisco Tárrega obrirà les seues portes a l’exposició de mantons de Manila denominada “Temps de verema i mantons”. Els mantons han sigut cedits per l’Agrupació Folklòrica El Cremaller de Benicàssim amb motiu del seu 40 aniversari i a la inauguració no faltaran la reina infantil, Marina Pauner, la seua cort d’honor, així com la corporació municipal. La mostra es podrà visitar fins al 29 de setembre de 18 a 21 hores.

Finalment, el programa festiu de hui dilluns també contempla activitats esportives com l’inici del I Trofeu de Tenis Peugeot Leonauto-Platges de Benicàssim 2019, un torneig de categoria absoluta dirigit a esportistes federats. Els xiquets i xiquetes de 4 a 10 anys també tindran una cita amb aquest esport de raqueta ja que el club de tenis Torremar realitzarà una exhibició amb professors titulats professionals en el recinte firal. I per als qui preferisquen Aquagym, la Piscina Municipal oferirà una classe especial a partir de les 19.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari