Promoció Econòmica busca sinergies per a la formació ocupacional en el terreny de l'automoció a la província

El diputat Pau Ferrando atén la proposta d’Astrauto per a formar mà d’obra especialitzada en reparació d’automòbils

Promoció Econòmica busca sinergies per a la formació ocupacional en el terreny de l'automoció a la província
12/02/2020 -

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, s’ha reunit avui amb el president d’Astrauto (Associació de Tallers Reparadors d’Automòbils i altres de Castelló), Julio del Rosal, per a conéixer de primera mà les línies d’actuació de l’associació i establir nexes de col·laboració entre Diputació i l’esmentada entitat que beneficien als més de 2.500 treballadors i 440 empreses del sector.

Segons han informat al diputat, Astrauto té com a acció prioritària i estratègica la creació d’un centre Integrat de Formació Professional que una vegada en funcionament a finals de 2020, pal·liarà la manca de mà d’obra especialitzada i altament demandada pel sector de l’automoció a la província de Castelló.

Ferrando ha avançat que, per part de Diputació, s’analitzaran les vies de col·laboració i sinergies que es puguen establir en les fases d’homologació del centre i la planificació d’accions formatives que es puguen impartir. L’objectiu és aprofitar el màxim potencial de l’espai quan estiga operatiu en benefici de les persones aturades de la província com de les empreses que cerquen professionals de l’especialitat en manteniment de vehicles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari