Promoció Econòmica llança un curs d'Atenció Sociosanitària que començarà al desembre en el CEDES de Llucena

El curs és gratuït i habilitarà als participants per a treballar en centres residencials i d’atenció a persones dependents

Promoció Econòmica llança un curs d'Atenció Sociosanitària que començarà al desembre en el CEDES de Llucena
06/11/2021 -

L’àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló ha llançat un curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents que començarà a mitjan desembre en el CEDES de Llucena.

El diputat de l’àrea, Pau Ferrando, ha destacat “la incorporació de formacions per a contrarestar les diferències demogràfiques de la nostra província i assegurar un accés ocupacional en el medi rural”.

El curs és gratuït, i compta amb el certificat de professionalitat que habilita per a treballar en centres residencials i d’atenció a persones dependents. A més és finançat per LABORA, té una duració de 480 hores de desembre de 2021 a juny de 2022, en horari de 16.00 a 20.00 hores.

Aquesta Formació forma part dels quatre Tallers d’Ocupació organitzats per la Diputació de Castelló per a fomentar la inserció laboral de la província.

El passat 1 d’octubre es van iniciar els tallers en els centres CEDES d’Albocàsser i en el Centre Sociocultural de Benassal, on es van impartir les formacions relacionades amb tasques administratives i dinamització del temps lliure infantil i juvenil, respectivament.

Per altra banda, el 18 d’octubre es van iniciar els tallers que s’imparteixen en el centre CEDES de Llucena i en el Centre de Desenvolupament Rural de Vilanova de Viver, amb certificats relacionats amb la dinamització del temps lliure a Llucena i l’atenció sociosanitària a persones dependents a Vilanova.

Per a poder inscriure’s a aquest curs, és necessari apuntar-se al formulari de la pàgina web del LABORA.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari