La província es prepara per a una setmana de tempestes i possible granís

AEMET ha establert l’alerta groga per tempestes acompanyades de granís i fortes ràfegues de vent en l’interior hui dilluns

La província es prepara per a una setmana de tempestes i possible granís

Aquesta setmana, la província de Castelló acollirà pluges, especialment a l’interior de la província. Així ho ha previst l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), que ha establit l’alerta groga per tempestes a l’interior nord de Castelló des de hui i fins demà dimarts.

En concret, s’espera que a partir de les 15 hores d’aquesta vesprada i durant la resta de dia es produïsquen tempestes a l’interior nord de la província que podran anar acompanyades de ratxes fortes de vent i precipitacions localment fortes, amb la probabilitat que també caiga granís. Aquesta probabilitat és d’entre el 40 i el 70% en punts com Morella o Vilafranca.

No obstant això, demà es manté aquesta alerta i s’amplia. L’AEMET ha establit l’alerta des de les 13.00 hores de demà fins a almenys les 23.00 hores no sols a l’interior nord, sinó també en el sud, també amb la possibilitat que les precipitacions siguen localment fortes i amb calamarsa.

Així mateix, el dimecres s’espera nuvolós en el nord, on ja al matí podrien produir-se pluges, que s’esperen més generals a la vesprada a l’interior central i nord de la Comunitat Valenciana. Una situació que començarà a canviar el dijous, que també albergarà tempestes a Castelló encara que no tan intenses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari